Η εταιρία

ROLKA A.B.E.E.

Η εταιρεία έχει έδρα στην Κατερίνη σε ιδιόκτητη έκταση 17.500 τ.μ. με κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής δόμησης 9.000 τ.μ.  Κατασκευάζει συστήματα ρολών και γκαραζόπορτες κατόπιν παραγγελίας και εμπορεύεται όλα τα παραγόμενα προϊόντα της όπως φυλλαράκια αλουμινίου πολυουρεθάνης, κουτιά και εξαρτήματα, τα οποία είναι αποκλειστικής σχεδίασης της.

AEROFOTO

Είναι καθετοποιημένη βιομηχανία με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει: τρείς γραμμές παραγωγής φύλλων αλουμινίου – πολυουρεθάνης, δύο γραμμές  παραγωγής (extruder) πλαστικών προφίλ, δέκα μηχανές injection για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων, τέσσερις μηχανές για την παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων και λοιπό μηχανολογικό εξοπλισμό (πριόνια, αεροσυμπιεστές κλπ).

Πιστοποίηση και έλεγχος

Η ROLKA Α.Β.Ε.Ε. έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TÜV – HELLAS για τη σχεδίαση και την παραγωγή συστημάτων ρολού.

Η μέτρηση των προϊόντων για ανεμοπίεση και θερμοπερατότητα έγινε στον γερμανικό διαπιστευμένο φορέα IFT ROSENHEIM. Όλα τα παραγόμενα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE. Ο συνεχής έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί και την εγγύηση για την διασφάλιση της ποιότητα των παραγομένων συστημάτων.

DSCN4492web