Εγκατάστασεις

Σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις

Η κεντρική μονάδα στην Κατερίνη διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής, πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους για φυλλαράκια, προφίλ και εξαρτήματα, εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό και σύγχρονους χώρους γραφείων.

Παραγωγή φύλλων αλουμινίου – πολυουρεθάνης

Η εταιρεία διαθέτει τρείς γραμμές παραγωγής φύλλων αλουμινίου – πολυουρεθάνης διατομής 7Χ37, 9Χ39, 9Χ43, 12Χ52 και 19Χ77 σε 26 διαφορετικά προβαμμένα χρώματα.

Παραγωγή πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων

Όλα σχεδόν τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λειτουργία του ρολού παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος του τελικού προϊόντος. Για αυτό το λόγο διαθέτει 10 μηχανές injection για την παραγωγή των πλαστικών εξαρτημάτων και δύο γραμμές παραγωγής (extruder) πλαστικών προφίλ, πάντα από πρωτογενές υλικό ώστε να διασφαλίζεται η επιθυμητή αντοχή. Επιπλέον, υπάρχουν 4 μηχανές για την παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων (ελάσματα ανάρτησης, σύρτες για τερματικά κλπ).

Αποθηκευτικοί χώροι

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για πρώτες ύλες και προϊόντα, εξοπλισμένους με σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό (γερανογέφυρες, κλάρκ κλπ). Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση ικανοποιήση των πελατών της και για αυτό διατηρεί μεγάλο στοκ πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων.

Παραγωγή έτοιμων ρολών

Η εταιρεία κατασκευάζει έτοιμα ρολά και γκαραζόπορτες κατόπιν παραγγελίας με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό.

etaireia3