Θερμομονωτικά

Συστήματα Θερμομονωτικών Ρολών

Τα θερμομονωτικά ρολά, είναι ένας σύγχρονος και έξυπνος τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ρολά της εταιρείας είναι από τα πιο αποδοτικά της αγοράς και ανταποκρίνονται σε όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία.

Τα θερμομονωτικά κουτιά είναι ίσια και πομπέ. Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια ώστε να  δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Το μέγεθος του κουτιού έχει άμεση σύνδεση με το ύψος του ανοίγματος, ενώ η επιλογή της μορφής συνδέεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά πατήστε εδώ
KMO 170

Το καινοτόμο σύστημα θερμομόνωσης – ηχομόνωσης της ROLKA, προσφέρει:

thermo

Μέγιστη Ενεργειακή Απόδοση

Ο συντ. θερμοπερατότητας Usb των ρολών μας είναι 1,6 W/m2K, ο οποίος υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.

Ευκολία εγκατάστασης

• Εύκολα συναρμολογήσιμο
• Ενιαίο και στιβαρό σύνολο
• Ειδικός χώρος μηχανισμού
• Εξαιρετικά ελαφρύ
• Αμεσα επισκέψιμο

koytaki2
road

Ηχομόνωση

Ο θόρυβος ιδιαίτερα στις πόλεις μπορεί να είναι σοβαρό πρόβλημα. Τα νέα ρολά εμποδίζουν τους θορύβους να εισέλθουν εσωτερικά στο κτίριο.

Καινοτομία

Είναι καινοτόμος ιδέα, αναγνωρισμένη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και προϊόν ευρεσιτεχνίας  της ROLKA ABEE. (αριθ. διπλ.1007274)

greenhouse
IMG 0207

Υψηλή ποιότητα

Τα σύγχρονα μηχανήματα, ο έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας και η πιστοποίηση σε διεθνείς φορείς είναι η εγγύηση για τα παραγόμενα προιόντα.